Terugbetaal- en retourneringsbeleid

 

1. Terugbetalingsbeleid voor Fysieke Producten

We streven ernaar om uw volledige tevredenheid te garanderen met onze fysieke producten. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw aankoop, bieden wij een retour- en terugbetalingsbeleid aan binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Voorwaarden voor terugbetaling zijn als volgt:

  • Het product moet in originele staat zijn en ongebruikt.
  • Originele verpakking en eventuele labels moeten intact zijn.
  • Bewijs van aankoop is vereist.

Na ontvangst van het geretourneerde product en goedkeuring van de staat ervan, zullen wij een terugbetaling verwerken via de oorspronkelijke betaalmethode. Verzendkosten zijn niet restitueerbaar, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

2. Terugbetalingsbeleid voor Digitale Producten

Digitale producten, waaronder software, ebooks en cursussen, zijn niet onderhevig aan retournering of terugbetaling na aankoop. Zodra het digitale product is gedownload of toegankelijk is gemaakt, kunnen we geen restitutie verlenen, tenzij het product niet voldoet aan de specificaties zoals beschreven. Hierover kan je binnen 14 dagen contact opnemen.

3. Affiliate Producten

Producten die via affiliate links zijn gekocht, volgen het retour- en terugbetalingsbeleid van de desbetreffende partnerwebsite. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de retournering of terugbetaling van affiliate producten en verwijzen u door naar de partner voor hun beleid.

Contactgegevens voor Retourneringen

Voor retourzendingen of vragen over ons retourbeleid kunt u contact met ons opnemen via info@elisabethsfavorieten.nl.

Dit beleid is ontworpen om eerlijkheid en transparantie te waarborgen voor al onze klanten. Door een aankoop te doen bij ons, gaat u akkoord met deze voorwaarden.