Holistisch Gezondheidstherapeut

Ik ben Elisabeth

Jouw toegewijde partner op jouw reis naar een gezonder, gelukkiger leven. Laat me iets vertellen over mijn passie voor gezondheid en hoe ik jou kan helpen je welzijnsdoelen te bereiken.

Als Holistisch Gezondheidstherapeut ben ik hier om vrouwen en moeders te ondersteunen in hun zoektocht naar een gezonde, duurzame levensstijl. Met een achtergrond in medische basiskennis en jarenlange ervaring in holistische benaderingen, bied ik persoonlijke begeleiding die verder gaat dan quick fixes.

Mijn aanpak is gebaseerd op mijn eigen gezondheidsreis met de ziekte van Lyme en mijn uitgebreide kennis van natuurlijke therapieën zoals frequentie-, essentiële olie- en NEI-therapie. Samen ontdekken we welke methoden het beste bij jou passen, want gezondheid is maatwerk en geen one-size-fits-all oplossing.

Of je nu last hebt van chronische klachten of simpelweg je algehele welzijn wilt verbeteren, ik sta voor je klaar met praktische tips, effectieve therapieën en oprechte steun. Neem contact met me op via het contactformulier, stuur een mail of een app. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan je gezondheid te werken en je te inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Elisabeth

Mijn gezondheidsreis

Mijn eigen gezondheidsreis is de grootste inspiratiebron achter Healthy Lifestyle Journey. Sinds 2011 leef ik met de chronische ziekte van Lyme, getriggerd door vaccinatieschade. Deze ervaring, gecombineerd met mijn achtergrond in medische basiskennis (propedeuse hbo verpleegkunde) en diverse cursussen op het gebied van marketing en ondernemerschap, heeft me geleid naar een holistische benadering van gezondheid. In september 2024 start ik met de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut om mijn kennis en vaardigheden verder uit te breiden.

Missie en Visie

Mijn missie is om vrouwen en moeders te helpen een gezonder leven te leiden, hun klachten te verminderen en dit op een duurzame manier te doen. Geen snelle oplossingen, maar blijvende verbeteringen. Geïnspireerd door een praktijk die mij goed geholpen heeft, wil ik nu anderen dezelfde kans geven. Ik geloof dat gezondheid een persoonlijke reis is en dat er geen ‘one-size-fits-all’ oplossing bestaat. Wat voor de een werkt, hoeft niet voor de ander te werken. Daarom pas ik mijn benadering aan op de unieke behoeften van elke cliënt.

Diensten en Specialisaties

In mijn praktijk gebruik ik diverse technieken en therapieën zoals bloedtesten, frequentietherapie, essentiële oliën therapie, en NEI therapie. Ik test eerst uit welke supplementen bij een persoon passen, omdat niet elk merk of product voor iedereen geschikt is. Ik bied zowel offline als online consulten aan en overweeg om in de toekomst cursussen te ontwikkelen. Daarnaast kan ik helpen met het uittesten van allergieën en intoleranties. Mijn focus ligt op mensen die op zoek zijn naar duurzame manieren om hun gezondheid te optimaliseren en klachten te verminderen.

Wat Motiveert Mij

Wat mij het meest motiveert, is het zien van positieve veranderingen bij mijn cliënten. Natuurlijke producten kunnen net zo effectief, zo niet effectiever, zijn dan reguliere behandelingen. Mijn eigen ervaring heeft me geleerd dat stoppen met een behandeling soms ook de beste keuze kan zijn voor je gezondheid. Deze kennis en passie deel ik graag met anderen om hen te helpen hun eigen gezondheidsdoelen te bereiken.

Filosofie en Benadering

Mijn benadering is gebaseerd op duurzaamheid en het optimaliseren van gezondheid. De wereld om ons heen bevat veel factoren die ziekmakend kunnen zijn – van bewerkte voedingsmiddelen tot chemicaliën. Mijn visie is om samen met de cliënt te kijken naar de best passende oplossingen, omdat er geen universele remedie bestaat. Ik bied een scala aan ondersteunende opties, van oliën en sieraden tot supplementen en producten voor gezond koken.

Succesverhalen

Een van mijn cliënten waardeerde het zeer dat ik hen meenam in mijn gedachteproces en uitlegde wat ik deed. Dit soort feedback bevestigt dat mijn persoonlijke en betrokken benadering waardevol is.

Toekomstplannen

Mijn toekomstplannen omvatten het runnen van mijn praktijk 2-3 dagen per week, terwijl ik daarnaast andere gezondheids- en duurzaamheidsprojecten blijf ontwikkelen. Ik ben nog in de opstartfase, maar kijk ernaar uit om kookworkshops te geven en mijn kennis verder te delen. Ik geloof in organische groei, waarbij mond-tot-mondreclame en tevreden cliënten de sleutel zijn tot succes.

Mijn Passies en Gezondheid

Naast mijn werk houd ik van kaarten maken, puzzelen, bezig zijn met Tupperware, koken en bakken, persoonlijke ontwikkeling en het maken van websites. Ik zorg goed voor mijn eigen gezondheid door gezond te eten, te bewegen en te kiezen voor hoogwaardige producten.

Een Boodschap voor Jou

Er is altijd ruimte voor verbetering, zelfs als je niet meer weet waar je moet zoeken. Luister naar je innerlijke stem en laat je niet afleiden door wat anderen zeggen. Voor vragen of om een afspraak te maken, kun je contact met me opnemen via het contactformulier, een e-mail of een appje sturen. Ik help je graag op jouw gezondheidsreis!

  • Geschikt voor iedereen.
  • Opzoek naar het knelpunt in jouw gezondheid.
  • Uitsluiten voedsel intoleranties, etc.
  • Gebaseerd op een bloedtest die de Omega 6-3 balans test.
  • De basis van je algehele gezondheid.
  • keuze uit de test, 6 maanden of 12 maanden traject.

Gevolgde cursussen & opleidingen

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen en je ook van de juiste en correcte informatie te voorzien, heb ik verschillende opleidingen gevolgd en volg ik er op dit moment nog om mijn kennis te vergroten.

N

Medische basiskennis

N

Inleiding in de bioresonantie

N

NEI level 1

Afgerond juli 2024 – Energtisch Huis

N

Natuurgeneeskundig therapeut

Blijf geinformeerd. Blijf gezond. Schrijf je vandaag nog in!

Social

Kvk: 72040718

BTWnr.: NL002272975B16

Happy Healthy lifestyle journey is een handelsnaam van Elisabethsfavorieten

Contact

Elisabeth Hoekman

06-13857898

Adres

Pastoor van Akenstraat 24, 5251 BE Vlijmen